tisdag 4 december 2012

Vad jag känner är min samhällsplikt

Reine och jag bestämde oss för att göra en insats, om än liten.
På söndag kommer vi att lämna två julklappar till detta fantastiska intiativtagande-

Julen är en tid då vi samlas i värmen, äter gott och ger varandra gåvor. Det finns dock många i vårt samhälle som julen ser helt annorlunda ut för. Därför uppmanar jag er att byta ut en av alla de klappar du tänkt köpa, och istället skänka något till en hemlös.

Detta evenemang är en insamling av julklappar från Karlskrona, till evenemanget "Byt ut EN julklapp mot en gåva till en hemlös KALMAR Byt ut En julklapp mot en gåva till en hemlös. Du kanske vill bidra, men inte har möjlighet att själv ta dig til

l Kalmar?

Gåvorna kommer att samlas in i Karlskrona för att sedan transporteras till Kalmar Stadsmission. Insamlingen av klappar kommer att ske söndagen den 9/12 kl. 12-20 på Hantverkaregatan 34 i Karlskrona.

Tanken var från början att skänka till de hemlösa i Karlskrona, men efter kontakt med båda kommun och kyrka verkar det svårt då det inte finns någon stadsmission, soppkök eller annan verksamhet där just hemlösa samlas i Karlskrona. Därför har vi valt att skänka till Kalmar Stadsmission, med förhoppning att vara ute i bättre tid nästa år för att hinna organisera något i Karlskrona.

Byt ut en julklapp mot en gåva till en hemlös, och bjud in dina vänner att göra detsamma!Detta är något som alla kan göra, vad vet vi en dag kanske vi själva hamnar där!

Läs, lyssna och dela gärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar