onsdag 31 oktober 2012

Tankar och jobbigheter

Jag vet att jag är envis... att jag har starka åsikter! Jag försöker att inte låta det gå överstyr men ibland bara bubblar det över...jag avskyr att vara i ovänskap och just nu så känns allt bara olustigt och ledsamt! I fortsättningen ska jag vara tyst för inom mig vet ju jag vad jag tycker och vad jag står för!

5 kommentarer:

 1. fast man ska ju alltid säga vad man tycker! Funkar inte det så kanske man ska se över vänskapsnivån och vara "bekanta" istället eller så!
  Förresten, lagt in dig i min länklista. Hoppas det är ok! Kram

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag också... men svårt för detta är bara en bekantskap och går inte att välja bort....Åh vad glad jag blir, jag besöker dig och sötnosarna varje dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag säger som kloka Tess. Men visst det är komplicerat ibland tyvärr. Pust! Jag hatar med ovänskap! Vill hellre avsluta en relation än att låta den rinna ut i sanden och ingen har koll på vad som hände. jag är i en sån sits nu med en (fd?) vän. Men ska man vara sådär jobbig att man tar upp det liksom?
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Ja det är mycket bättre att avsluta en sådan relation utan massa flum flum det håller jag helt med om! Tyvärr går inte denna relation att avsluta av olika anledningar.. Men jag kommer att be om ursäkt för min reaktion(så har jag gjort mitt) och går sedan vidare utan större engagemang! Tack för kloka ord mina sötnosar!

  SvaraRadera
 5. Jag håller också med Tess fast det ver du nog redan.
  Det är ju egentligen inte vad man säger utan hur man säger det som oftast är avgörande och där har iaf jag mycket att jobba med och säkert många med mig.
  Våga ändå att stå för vad du tycker och säg det du vill säga. Du kan inte ta ansvar för mottagarens sinnestämning.

  Att be om ursäkt tycker jag man ska göra om man är uppriktigt ledsen annars kan man lika gärna låta bli. Man får ju faktiskt tycka och tänka som man vill.

  SvaraRadera