torsdag 31 januari 2013

Vad ska man säga...tack för kloka barn!

Jag fick detta meddelande häromdagen av min yngsta dotter M, 14 år via facebook. Ska man skratta eller gråta? Jag gråter av glädje för mina kloka små barn! 


                      I´m sorry parents


Sorry that I ask for band merche once in a while in stead of $500 dollar dresses.

Sorry that I want to go to concerts maybe once every other two months instead of partying every weekend.

Sorry that I spend my money on skinny jeans instead of drugs like so many other teens.

Sorry that I spend a lot of time on my room on my laptop instead of getting drunk and hooking up with randoms.

Sorry that I sometimes asks to go a friends house instead of just getting up and leaving without warning.

Sorry that I cover my bedroom walls with posters of band instead of shirtless guys.

Sorry that I wear skinny jeans and hoodies instead of short shorts and a t-shirt that could practically be a bra.

Sorry that I blast music instead of trying sneak into clubs.

Sorry that I´m not what everybody excepts teens to be like these days.

onsdag 30 januari 2013

Moi - a copy cat....

Japp bra idéer måste "stjälas"... jag har hittat en härlig blogg - Hemmatrivsel! Den skrivs av mamman till en lika stor familj som vår, ett underbart hem med massor av inspiration! Titta in och inspireras ni också!

tisdag 29 januari 2013

DIY

Jag är ingen pysslig typ men häromdagen gjorde ett litet DIY projekt. Det är inget armband, halsband eller krans till håret,(Ottos gissningar)utan helt enkelt ett grytunderlägg...

Detaljer



 










Här kommer lite detaljer från vårt hem. Just nu känns livet lite hoppsan, hejsan, upp och ner, hit och dit...

måndag 28 januari 2013

Lite kvalitetstid med familjen

Det är inte ofta vi kan umgås hela familjen, alla ska hit och dit...till kompisar, träning och för vissa lite större fester. Nu bestämde jag mig för att vi skulle ha obligatorisk familjetid. Jag valde bowling. Vilket inte föll alla på läppen. Vissa satt och surade och höll på med sina telefoner...ej ok! Men den som var surast var också den som vann... lite gladare miner efter det! Till slut trots långa suckar blev det en fin eftermiddag med hela stora familjen!
(ps. jag glömde fotografera, så jag lånade en bild av min vän E som också var och bowlade på banan brevid!

lördag 26 januari 2013

En svaghet och en energiboost

Förutom popcorn så är jag svag för fina lampor. Jag skulle kunna köpa hur många som helst men en förutsättning är kanske att man ska någonstans att ställa dom...
Här kommer ett urval av min lilla skatt!









Förutom yta, så fick jag idag möjlighet att följa med Isaac och hans konfirmationsgrupp på en föreläsning med Jonas Helgesson, ni vet han stå upparen med en cp-skada! Jag är så tacksam för denna stund som gav mig både eftertanke och glada skratt!

tisdag 22 januari 2013

Tiden flyger iväg

Vad hände? Med tiden menar jag! Nyss var dom små och livet var lätt kaotiskt men samtidigt helt underbart, barnmässigt sätt! Många stunder flyter minnena samman, jag hann inte med på det sättet jag hade velat och nu kan jag inte få tiden tillbaka...Fast jag försöker kompensera det nu med mycket kärlek och uppmärksamhet. Jag har många gånger undrat om det är för sent men intalat mig själv att det aldrig kan bli för sent att slösa kärlek! Nu är dom stora med sina personligheter och andra val än att alltid finnas vid sin mammas sida. Men jag älskar se dom utvecklas, vilka vägar dom väljer samtidigt som jag alltid kommer stå vid deras sida och finnas där när dom behöver mig. Och jag känner mig behövd av både stor och liten och det är den fantastiska känslan av att - vara mamma!

måndag 21 januari 2013

Fint som snus

Jag älskar fina saker och inte gör det något om det fyller en annan funktion också kan ju inte bli annat än en lycklig kombo! Det här fina cornflakes paketet hittade Linnea på TGR! Underbar lekfull design!

söndag 20 januari 2013

Vårt hem i bilder


 
















Just nu är jag allt annat än aktiv i detta forum...har ingen inspiration utan läser mest andras bloggar och försöker bli kreativ. Här kommer dock några bilder från vårt hem - (tur att ni inte kan se hur solen gör hemmet grymt dammigt...

tisdag 8 januari 2013

Mina älskade

Alla mina fina - det allra viktigaste i mitt liv och jag blir kär varje gång jag ser dom...